Spoedpost Nieuwegein

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112
Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Enquête

NPA-keurmerk

Onze huisartsenspoedpost werkt aan het behalen van het NPA-keurmerk. Het keurmerk geeft aan dat u erop kunt vertrouwen dat onze post goed is georganiseerd en dat wij ons blijven ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen. Om het keurmerk te behalen voeren we eerst een grondige zelfevaluatie uit. We pakken de verbeterpunten aan en vervolgens beoordeelt een auditor van NPA onze huisartsenspoedpost. Op basis van het verslag van de auditor kan NPA ons het keurmerk toekennen.

Een huisartsenspoedpost met het keurmerk van NPA houdt rekening met allerlei zaken die voor u als patiënt belangrijk zijn. Bijvoorbeeld dat u de post goed kunt bereiken, dat u de zorg krijgt die u nodig heeft en dat u erop kunt vertrouwen dat er op de huisartsenspoedpost voldoende en deskundige medewerkers aanwezig zijn.

Uw mening is belangrijk

U staat centraal in onze huisartsenspoedpost. Uw mening over ons is daarom heel belangrijk. Alle huisartsenspoedposten met het NPA-keurmerk vragen regelmatig aan patiënten om een enquête in te vullen. De antwoorden van patiënten geven informatie waar we van kunnen leren. En dat is wat een goede huisartsenspoedpost wil: leren hoe zij haar werk verder kan verbeteren. Wilt u meedoen met onze patiëntenenquête?

Enquête over consult

Hoe heeft u het bezoek aan onze post of het huisbezoek dat vanuit de huisartsenspoedpost bij u is gedaan ervaren? Klik op deze link om dit met ons te delen.

Enquête over telefoongesprek

Deel uw ervaring met ons over een telefoongesprek dat u met een medewerker van de huisartsenpost heeft gevoerd door op deze link te klikken.

Alvast bedankt!